Tillgängliga ekonomikonsulter

Postad: 2023/09/27

Nedan ser ni ett urval av de interims-konsulter som finns tillgängliga just nu. Hittar ni någon intressant är ni välkomna att kontakta:

Cecilia Elvind, konsultchef Interim   –  📧 cecilia.elvind@sundbompartners.se   –  📞 070-299 62 82

Det går även bra att kontakta någon av oss andra på Sundbom & Partners, kontaktuppgifter hittar du här.

Vi har många fler konsulter i vårt nätverk så stämmer ingen av dessa riktigt in på vad just ni behöver så kolla gärna med oss och berätta om era behov så kikar vi på en lösning.

 

Ekonomichef / Redovisningschef (Göteborg)

Senior Ekonomichef och Redovisningschef med bred erfarenhet från både små och stora bolag. Hanterar och tar ansvar för allt inom redovisning, bokslut, finansiell rapportering, årsbokslut och revision. Därtill även arbetet med budget och prognos. Har även kunskap inom projektredovisning, uppföljning och analys. Konsulten har stort intresse för effektivisering av processer och system. Van ledare för ekonomipersonal.

System: Maconomy, Cognos, Hyperion, Fortnox, IFS, Visma, Hogia, Jeeves
Tillgänglig: Omgående 50%

 

Ekonom (Stockholm)

Bred erfaren ekonom som arbetar inom hela ekonomiområdet; ekonomiprocesser, budget, prognoser, löpande redovisning, bokslut. Därtill även systemimplementationer, affärsutveckling och arbetsledning. Erfarenhet från både stora bolag och myndigheter men även små enskilda företagare. Engagerar sig personligt i de arbetsuppgifter som ska utföras och brinner för effektiviseringar. Som person är konsulten positiv, glad och bjuder gärna på sig själv. Har lätt för att ta olika typer av människor och brukar uppfattas som en driven och social person.

System: Unit4 ERP/Agresso, Maconomy, Oracle, Hyperion, Hogia
Tillgänglig: Omgående

 

Projektcontroller (Göteborg)

Projektcontroller med fokus på projektuppföljning, rapportering och analys. Uppföljning och analys av projekt mot budget, framtagning av nyckeltal och komma med förslag på ökad lönsamhet. Arbetar nära projektledaren för att bistå med den finansiella kompetensen och föra dialog kring förbättringar. Kandidaten har även erfarenhet av att utveckla rutiner och rapportering. Därtill van att presentera för ledning och styrgrupper. Erfarenhet från internationell verksamhet. Kandidaten är en lagspelare och ser vikten av att vara transparant och stötta teamet.

System:  Maconomy, SAP, Visma PC, Cognos TM1, QLIK, IFS, Unit4ERP / Agresso
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Ekonomiassistent (Stockholm)

Senior Ekonomiassistent med mycket bred erfarenhet. Hanterar alla dagligt förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning, månatliga avstämningar och bokslutsarbete, momsdeklarationer och rapportering. Konsulten har även kompetens inom administration. Förstår vikten av att leverera med god kvalitet och på tid. Som person är konsulten mycket social och inger ett glatt och förtroendeingivande intryck.

System:  Maconomy, Marathon, Unit4 ERP, Visma, Hogia, Excel
Tillgänglig: Deltid omgående

 

Projektekonom (Göteborg)

Projektekonom med flerårig erfarenhet av projektadministration, fakturering, leverantörsfakturor, attester, påminnelser och kravhantering, omkontering, tidredovisning och hantering av frågeställningar kring projekt. Denne har även arbetat med och ansvarat för budget, prognos, löpande redovisning, periodiseringar och bokslut på månadsbasis. Erfarenhet av medelstora och större organisationer inom privat och offentlig sektor.

System: Unit4 ERP/Agresso, Maconomy, IFS
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Business Controller (Stockholm)

Senior Business Controller med bred erfarenhet inom Controlling och Finance från olika branscher. Har bakgrund inom redovisning, rapportering och organisation, de senaste åren med inriktning på kvalificerad controlling, både på bolagsnivå och koncernnivå. Konsulten har erfarenhet av utvecklingsprojekt såsom exempelvis inom organisation, processer, rapportering, controlling, RPA, Power BI-projekt. Därtill van ledare, såväl informell som formell. Värdesätter grundläggande förtroende och öppenhet, både från omgivningen och konsulten själv. Strävar efter förbättring, effektivitet och resultat. Teamwork är en självklarhet och i positiv anda. Genom att se helheten, tillsammans med öga för detaljer, når konsulten sina mål.

System:  Visma PX, Maconomy, Hyperion, Qlikview, Navision, Pyramid, Power BI
Tillgänglig: Omgående

 

Ekonom (Göteborg)

Ekonom som hanterar allt förekommande på ekonomiavdelningen såsom löpande bokföring, leverantörs- och kundreskontra, fakturering, betalningar, momsrapportering, avstämningar och månadsbokslut. Konsulten har även haft roller som ekonomikonsult och inkassohandläggare. Har lätt för att lära nytt, tar sig gärna an nya arbetsuppgifter och är lösningsfokuserad.

System: Visma, Fortnox, Briljant, Winbas, Rival
Tillgänglig: Omgående

 

Ekonomichef (Stockholm)

Ekonomichef med erfarenhet från både små och stora bolag samt kommun och offentlig förvaltning. Hanterar och tar ansvar för allt inom redovisning, bokslut, finansiell rapportering, årsbokslut och revision. Konsulten har stort intresse av, och har drivit flera projekt kring, effektivisering av processer, införande av elektroniska rutiner och ekonomiadministrativa processer. Leder och driver utvecklingen mot högre kvalité och effektivitet genom kommunikation och utbildning av verksamheten.

System: Unit4 ERP /Agresso, IFS, Cognos, Economa Adewin A+, Hogia
Tillgänglig: Omgående

 

Ekonomiassistent (Göteborg)

Ekonomiassistent med några års erfarenhet av att arbeta med fakturering, leverantörsreskontra, uppföljning och kravhantering. Även arbetat med projektadministration, lagt upp nya medarbetare och kunder. Skött all den interna administrationen kopplat till projekthantering. Ansvarig för införandet av EFH samt för internutbildningar i processer och system. Erfarenhet från medelstora och större bolag inom advokatbranschen och teknikkonsultbolag.

System:  Maconomy
Tillgänglig: Oktober

 

Redovisningsekonom /Projektekonom (Stockholm)

Redovisningsekonom och Projektekonom med erfarenhet från både små, medelstora företag och stora koncerner. Därtill erfarenhet från flera olika branscher. Konsulten har arbetat med alla förekommande ekonomifunktioner och har ett stort intresse för system och processer. Varit delaktig i att implementera system samt varit ansvarig för hemtagande av redovisning. Har kompetens inom projekthantering såsom fakturering, kontroll av uppdrag, prislistor, upp och nedskrivningar, tidkontroller mm. Stöttar uppdragsledare med resultatanalyser och underlag. Tar sig an uppdrag med mycket energi och stort ansvarstagande.

System: Maconomy, Visma PX, Microsoft D365, AX, Fortnox, Hogia
Tillgänglig: Omgående

 

 

Är ni intresserade av någon av våra ekonomikonsulter är ni varmt välkomna att kontakta:

Cecilia Elvind
Konsultchef Interim
cecilia.elvind@sundbompartners.se
070-299 62 82

Det går även bra att höra av sig till annan kontaktperson på Sundbom & Partners,
kontaktuppgifter hittar du här.

 


 

Arkiv

Kategorier