Tillgängliga ekonomikonsulter

Postad: 2023/05/26

Nedan ser ni ett urval av de interims-konsulter som finns tillgängliga just nu. Hittar ni någon intressant är ni välkomna att kontakta:

Cecilia Elvind, konsultchef Interim   –  📧 cecilia.elvind@sundbompartners.se   –  📞 070-299 62 82

Det går även bra att kontakta någon av oss andra på Sundbom & Partners, kontaktuppgifter hittar du här.

Vi har många fler konsulter i vårt nätverk så stämmer ingen av dessa riktigt in på vad just ni behöver så kolla gärna med oss och berätta om era behov så kikar vi på en lösning.

 

Group Financial Controller (Stockholm)

Group Financial Controller med lång och bred erfarenhet av ekonomiarbete i både stora och medelstora internationella och svenska koncerner i varierande branscher. Kompetens främst inom redovisning och financial control, samt koncernredovisning. Därtill allt operativt såsom konsolidering, analys, bokslut och årsredovisning. Hanterar K3 såväl som IFRS. Konsulten har även stort fokus på utveckling och förbättring av ekonomiprocesser, systemflöden, roller, och rapportering. Vana av arbetsledande roller och chefspositioner.

System: Unit4 FPM, Unit4 ERP, Ocra, Peoplesoft, SAP, EOS, Hyperion, Qlikview
Tillgänglig: Omgående, deltid

 

Redovisningsekonom (Göteborg)

Redovisningsekonom som agerat i rollen som redovisningskonsult på mindre och medelstora bolag vilket innebär en bredd inom ekonomiområdet. Hanterar all löpande redovisning, bokslut, årsredovisningar och även lön. Konsulten har erfarenhet av att planera och organisera, van att fatta snabba beslut och tar stort ansvar för att arbetet genomförs föredömligt och noggrant. Konsulten är mycket analytisk och tar ledning över arbetsuppgifter. Arbetar självständigt samtidigt som ett gott samarbete är viktigt. Ser stor glädje i att kunna skapa förståelse för siffror.

System: Maconomy, Visma, Garp, Cognos, Microsoft Office
Tillgänglig: Juni

 

Senior Ekonomiassistent (Stockholm)

Senior Ekonomiassistent med bredd inom ekonomifunktionen. Har specialistinriktning på kundreskontra, fakturering och credit control. Därtill kompetens inom administration och har erfarenhet av internationell verksamhet. Konsulten har stort intresse för system, processer och att förbättra rutiner inom ekonomiavdelningen. Sätter sig lätt in i arbetsuppgifter, har hög arbetskapacitet och trivs med att samordna och ta ansvar. Tillför organisationen energi och glädje, är en uppskattade team-medarbetare.

System: Unit4 ERP (Agresso), SAP, Visma, Navision
Tillgänglig: Juni

 

Senior Redovisningsansvarig/Financial Controller (Göteborg)

Senior Redovisningsansvarig/Financial Controller, även på koncernnivå. Hanterar månads-, kvartals och årsbokslut och därtill koncernredovisning och koncernkonsolidering. Framtagande av delårsrapporter och årsredovisning, kunnig i IFRS. Konsulten har även varit involverad i projektledning och implementering av koncernredovisningssystem. Intresserad av arbete med förbättringar och processer. Konsulten är ambitiös, lösningsorienterad och självgående. Ser vikten av att leverera med kvalitet på utsatt tid. Som person social och positiv.

System: Aaro, Cognos, SAP, Visma, Pyramid
Tillgänglig: Juni

 

Senior Business Controller (Stockholm)

Senior Business Controller med mångsidig expertis inom strategisk planering, budgetering och Excel-modellering. Därtill global erfarenhet. Hanterar alla operativa delar inom business controlling och har hög Excel-kompetens. Även stor erfarenhet av det strategiska arbetet och är gärna drivande när det gäller utveckling av verksamhet och processer.  Är en van kommunikatör såväl skriftligt som muntligt. Konsulten är anpassningsbar och har erfarenhet från olika branscher och länder och kan därför bidra på ett mångsidigt sätt. Ser organisationens behov och har förmåga att anpassa arbetssätt och modeller därefter.

System: Visma net, Oracle, Microsoft AX Nav, Cognos, Power BI, Epicor, Fortnox
Tillgänglig: Omgående

 

Junior ekonomiassistent (Göteborg)

Junior ekonomiassistent med stort systemintresse. Har erfarenhet av ekonomiarbetet på en mindre ekonomiavdelning. Därtill erfarenhet av att skapa rapporter ur system, kundservice och frågeställningar inom fakturering av pensioner. Konsulten har systemvana, analytisk förmåga och arbetar i team såväl som självständigt. Har nyss avslutat universitetsstudier och söker uppdrag där man kan bidra till organisationen samtidigt som man kan lära nytt och utvecklas inom redovisning och controlling. Ger ett trevligt, ambitiöst och ödmjukt intryck.

System: SAP, HFM, Unit4 ERP (Agresso), Visma, Hogia, NAV
Tillgänglig: Omgående

 

Senior ekonomiassistent (Stockholm)

Senior ekonomiassistent med kunskap inom projektredovisning. Hanterar alla förekommande arbetsuppgifter på en ekonomiavdelning. Därtill kunskap i projektfakturering, projektadministration, SSVA och support till projektledarna med ekonomiska frågeställningar. Konsulten har lätt för att sätta sig in i nya affärssystem och program. Erfarenhet av att skapa rutiner och processbeskrivningar samt kartlägga transaktionsflöden. Är driven och självgående, men värdesätter trevlig arbetsmiljö och att vara del av ett team. Anpassar sig till nya organisationer och är ödmjuk som person.

System: Maconomy, Unit4 ERP, iScala, Fortnox, Visma, Navision
Tillgänglig: Omgående

 

Senior Business Controller  (Göteborg)

Senior Business Controller med mångsidig expertis inom strategisk planering, budgetering och Excel-modellering. Därtill global erfarenhet. Hanterar alla operativa delar inom business controlling och har hög Excel-kompetens. Även stor erfarenhet av det strategiska arbetet och är gärna drivande när det gäller utveckling av verksamhet och processer.  Är en van kommunikatör såväl skriftligt som muntligt. Konsulten är anpassningsbar och har erfarenhet från olika branscher och länder och kan därför bidra på ett mångsidigt sätt. Ser organisationens behov och har förmåga att anpassa arbetssätt och modeller därefter.

System: Visma net, Oracle, Microsoft AX Nav, Cognos, Power BI, Epicor, Fortnox
Tillgänglig: Omgående

 

Systemekonom (Stockholm)

Systemekonom som har bakgrund inom system, ekonomi och revision under många år. Arbetat som lösningsansvarig för ekonomi- och projektmodellering med inriktning mot ekonomi-, försäljnings- och projektprocesser. Tar även uppdrag som förstudier inför uppgraderingar. Kunskap inom projekt-moduler och har drivit kompetensutveckling. Även varit involverad i tester, dokumenterat nya versioner, paketerat lösningar/anpassningar. Med djup applikationskunskap bidrar konsulten med att ”lyfta blicken” och se processen och arbetsrutiner utanför datasystem.

System:  Unit4 ERP (Agresso)
Tillgänglig: Augusti

 

Ekonom (Göteborg)

Ekonom med flerårig erfarenhet av att arbeta med och ansvara för budget, prognos, bokslut och löpande redovisning. Arbetat nära ledningsgrupp och försett dem med relevant ekonomisk information. Därtill delaktig i interna projektgrupper med syfte att förbättra rutiner och processer. Har även arbetat med att sätta samman material till utbildningar och utbildat medarbetare och chefer. Konsulten har dessutom varit arbetsledare och ansvarat för introduktion samt upplärning av nyanställda.

System: Unit4 ERP (Agresso), IFS
Tillgänglig: Juni/Juli

 

Senior ekonom (Stockholm)

Senior ekonom med bred erfarenhet från både små och stora företags ekonomifunktioner med allt från löpande redovisning till bokslut. Har arbetat som affärskonsult inom ekonomi, de senaste åren även direkt med internationella bolags redovisning. Konsulten har även kunskap om och certifiering inom flera olika komplexa affärssystem. Dessutom erfarenhet av att leda projekt i samband med övergång till nya system. Konsulten arbetar gärna med problemlösning och förslag på hur man kan förbättra arbetssätt och processer.

System: Maconomy, Microsoft Dynamics, ASW, Visma, Qlikview
Tillgänglig: Augusti

 

Projektekonom (Göteborg)

Projektekonom med bakgrund inom redovisning och controlling i mindre och medelstora företag inom teknik- och IT-konsultbranschen. Konsulten har lång erfarenhet inom projektredovisning, projektuppföljning, analys, rapportering och att stötta projektledarna i ekonomiska frågeställningar. Värdesätter trevliga kollegor där alla jobbar mot samma mål. Konsulten tar sig idag an uppdrag där man går in och stöttar och avlastar på projektcontrolling och ekonomifunktionen.

System: Maconomy, Unit4 ERP (Agresso), Microsoft D365, Fortnox
Tillgänglig: Omgående

 

Är ni intresserade av någon av våra ekonomikonsulter är ni varmt välkomna att kontakta:

Cecilia Elvind
Konsultchef Interim
cecilia.elvind@sundbompartners.se
070-299 62 82

Det går även bra att höra av sig till annan kontaktperson på Sundbom & Partners,
kontaktuppgifter hittar du här.

 


 

Arkiv

Kategorier