Några ord från vd:n

Postad: 2022/12/23

Ännu ett år går mot sitt slut och för Sundbom Group har det åter varit ett riktigt bra år!

2022 var året då pandemin skulle ta slut och allt skulle ta fart igen. Alla professionella bedömare var överens om det. Vad hände då? Jo – pandemin tog inte riktigt slut och så blev det krig i Europa. Något vi alla trodde att vi skulle få slippa uppleva. På grund av det har vi också raskt hamnat i en situation av hög inflation, räntehöjningar, skyhöga elpriser och en stundande lågkonjunktur.

Tänk ändå så snabbt allt kan förändras.

MEN…Sundbom Groups verksamhet har under detta oroliga år ändå utvecklats mycket positivt med en sund tillväxt och förbättrat resultat i samtliga bolag i gruppen.

Sundbom & Partners blev åter utsedda till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser enligt Great Place to Work, denna gång för femte året i rad så nu är vi med i deras Hall-of-Fame.

Vi genomförde Sundbomdagen i oktober vilket blev väldigt lyckat och vi har precis haft en väldigt trevlig julfest med karaoke och allt.

Inget av detta hade kunnat genomföras om det inte vore för våra grymma medarbetare, underkonsulter och våra fantastiska kunder. Vilket gäng vi är! Sånt Engagemang, sån Delaktighet och sån Glädje kan inte bli annat än bra Effekt för våra kunder.

 

Jag vill därför med detta önska alla våra medarbetare, underkonsulter, kunder, samarbetspartners och leverantörer en riktigt

God Jul och ett Gott Nytt År!

Hälsar Per Sundbom – stolt VD för Sundbom Group

 

Disco à la Sundbom Group

Bild från årets kickoff – en kväll med discotema!

 


Arkiv

Kategorier