Sundbom & Partners stärker utbudet kring Maconomy – Inleder nu strategiskt samarbete

Postad: 2022/01/14

Sundbom & Partners och PSA Consulting inleder nu ett samarbete och kan därmed tillsammans erbjuda ett komplett utbud av tjänster kring affärssystemet Deltek Maconomy.

Vi har idag tecknat ett strategiskt samarbetsavtal med det nordiska produkt- och konsultbolaget PSA Consulting om samarbete på den nordiska marknaden. Våra bolag kompletterar varandra väl avseende utbudet av tjänster och produkter till professionella tjänsteföretag.

Vi har haft en dialog med PSA Consulting under flera år kring samverkan eftersom vi kompletterar varandra väl. I och med detta samarbete kan vi tillsammans stärka leveransen till de nordiska kunderna som använder ERP-systemet Deltek Maconomy” säger Per Sundbom, VD och grundare av Sundbom & Partners.

Samarbetet innebär att bolagen tillsammans kan erbjuda kunderna ett komplett utbud av tjänster kring affärssystemet Deltek Maconomy. Det inkluderar implementationer, integrationer, uppgraderingar, molnmigreringar, extensions, förvaltning och ekonomitjänster. Dessutom även en flora av kompletterande produkter till tid- och projektintensiva verksamheter i Norden.

Vårt produkt- och tjänsteutbud ihop med Sundboms & Partners utbud ger oss en bredare leveransmöjlighet till våra kunder. Det ger också kunderna en ytterligare trygghet i vår leverans” säger Martin Flatsetø, Managing Partner på PSA Consulting.

Vid frågor, kontakta;

– Per Sundbom VD Sundbom & Partners, +46 70 590 81 30, per.sundbom@sundbompartners.se
– Martin Flatsetø Managing Partner PSA Consulting +47 900 81 884, martin@psaconsulting.com

 

Om PSA Consulting

PSA Consulting levererar SaaS-lösningar, rådgivning och tekniska tjänster för att hjälpa professionella tjänsteföretag med intelligent digital transformation. Våra 20+ experter har bred och djup erfarenhet från att arbeta med ledande professionella tjänsteföretag i Norden och i hela Europa. PSA Consulting har kontor i Oslo och Stockholm och under 2021 omsatte företaget ca 45 miljoner NOK. Läs mer om PSA Consulting här.

Om Sundbom & Partners

Sundbom & Partners levererar kvalificerade konsulttjänster inom ekonomi och affärssystem till främst tid- och projektintensiva verksamheter i Norden. Företaget sysselsätter runt 50 personer och har kontor i Stockholm och Göteborg. Expansionen har de senaste åren varit mellan 20 – 50 % per år och under 2021 omsatte företaget cirka 78 miljoner SEK. Läs mer om Sundbom & Partners här.

 

 


 

Arkiv

Kategorier