Möt våra medarbetare – Det här är Maria!

Postad: 2021/04/22

Möt Maria, en av våra fantastiska konsulter! Maria har jobbat på Sundbom & Partners i ganska exakt fem år nu och hon säger att största anledningen till att hon trivs så bra är helt klart kollegorna. ”Vi hinner ju inte tröttna på varandra heller eftersom vi inte jobbar ihop hela tiden” säger hon med ett skratt. Kunskapen bland kollegorna är oerhört värdefull, alla delar med sig och lär av varandra. Även om alla är mer eller mindre utspridda hos olika kunder så finns det en otroligt fin gemenskap och stämningen på företaget är lättsam och familjär.

”Jag har lärt mig massor om affärssystem!”

Rollen som konsult har gett Maria stora möjligheter till att utvecklas. Hon är ekonom i botten och hade sedan tidigare mest erfarenhet från löpande ekonomiarbete. Genom uppdrag via Sundbom & Partners har hon fått lära sig att göra både årsbokslut och årsredovisning helt på egen hand, vilket hon inte gjort själv innan. Systemkunskap hade hon till viss del sedan tidigare då hon jobbat länge i Maconomy. Under åren på Sundbom & Partners har hon fått chansen att utveckla och fördjupa sin kunskap just inom Maconomy som affärssystem och nu har hon bland annat varit med och implementerat systemet hos kund.

”Det är ju faktiskt inte läskigt att vara konsult.”

Vi frågade Maria vad hon har lärt sig som konsult hos Sundbom & Partners. Hon säger att förutom att ha lärt sig massor om affärssystem så har hon framför allt ökat sitt självförtroende. Innan var hon ”nervös och tyckte att det kändes läskigt att vara konsult”, nu har hon lärt sig att inte vara rädd. Hon känner sig även trygg med att Sundbom & Partners inte säljer in mer än vad hon kan leverera och det finns alltid kollegor att vända sig till om hjälpen skulle behövas.

”Man behöver inte byta jobb för att byta jobb.”

Det bästa på Sundbom & Partners tycker Maria är flexibiliteten. Att inte behöva ”byta jobb för att byta jobb”, skönt att kunna behålla samma trygga arbetsgivare och ändå få chansen att utvecklas hela tiden. Kollegorna och forumet där man kan ställa frågor och ta del av varandras erfarenheter är också toppen. Likaså halvdagen varje månad för kompetensutveckling. Hon uppskattar även att det är en platt organisation, inte så hierarkisk. Att ledningen på olika sätt visar att de genuint bryr sig är också en viktig del och gör att man känner sig väldigt uppskattad som medarbetare på Sundbom & Partners.

 


 

Arkiv

Kategorier